Модерната визия на окачените фасади е навсякъде около нас. Съвременната архитектура е немислима без гъвкавите възможности, които предлага тази технология.

Какво представляват окачените фасади? Това е конструкция от взаимно свързани алуминиеви хоризонтални и вертикални профили, които образуват флуидна, непрекъсната външна обвивка на сградата. Сред основните предимства при този вид фасади са леката конструкция, отличният достъп на светлина, както и практически неограничените цветови и естетически решения. Окачените фасади се изработват с така наречените „строителни стъкла“. Свързващото звено са алуминиевите профили.

Съвременно технологично решение за бизнес, офис и обществени сгради.

Алуминиевите фасади са термично ефективни и здрави и отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност и сигурност. Използването на алуминий за фасади е задължително – поради своята здравина и стабилност отговаря на всички изисквания за поддръжка на големи стъклени зони, позволяващи максимален светлинен вход във вашата сграда.

Окачени фасади – цялостно решение за вашия архитектурен проект

Освен това всички системи за алуминиеви окачени фасади са взаимно съвместими, което позволява безпроблемно интегриране на нашите алуминиеви прозорци, алуминиеви врати, алуминиеви покривни системи и дори фотоволтаични панели, за да ви предложим цялостно решение, съчетано с безкрайна свобода на дизайна.