Защо да изберете TEOLINO Z ?

Прозоречното решение от Серия TEOLINO Z се отличава с модерен дизайн и прави линии, предоставяйки една нова визия за дома и офиса. Серията е съобразена с последните архитектурни и технологични тенденции, което води до дефиниране на нова категория в своя клас. Иновативната 5-камерна прозоречна система от серията е с дълбочина на профила от 70 мм, изработена по усъвършенствана технология. Тя предлага както отлична топлоизолация, така и оптимална енергийна ефективност. Структурата и геометрията на новия профил дават възможност за остъкляване с троен стъклопакет до 40mm. Системата от серия TEOLINO Z предлага намалена видима ширина на рамката, което от своя страна увеличава остъклената площ на прозореца и позволява проникването на повече светлина в помещението.

ПРЕДИМСТВА

✔ 20 години живот на EPDM уплътнение

✔ EPDM прозоречно уплътнение, което гарантира дълготрайна висока изолационна стойност и минимална деформация във времето. Отлични топлоизолационни свойства и устойчив на атмосферни влияния.

✔ Иновативна SDG лепенка - лепяща лента, която залепва стъклопакета за профила на крилото, което подобрява статиката на прозореца.

✔ Многокамерна профилна геометрия в комбинация с троен високоенергиен стъклопакет дават възможност за постигане на особено нисък коефициент на топлопреминаване.

✔ Възможност за поставяне на усилваща шина, която гарантира високи статични параметри.

✔ Профилната конструкция на системата и усилената стоманена армировка гарантират високи статични параметри.

✔ Модерен дизайн с прави и изчистени форми, характеризиращи една нова елегантна визия. Голямо разнообразие от декоративни фолиа.

✔ Алуминиева капачка с възможност за избор на RAL цветове /TEOLINO AluClip/